HOOGTIJ WEDSTRIJD

Stroom mee

met de langste golf

WEDSTRIJD - Stroom mee met de langste golf!

Deze zomer vieren we tijdens HOOGTIJ samen feest in de Scheldevallei. Ontelbaar veel verenigingen en overheden zetten zich dag na dag in om van de Scheldevallei een nog mooiere plek te maken. Door de corona-maatregelen kunnen we dat dit jaar helaas niet vieren met één groot feest boordevol activiteiten. Maar dat wil niet zeggen dat we niet volop kunnen genieten aan het water!

Laat ons samen tonen dat we trots zijn op de mooie streek waar we zo graag wandelen en fietsen! We stromen allemaal samen mee met de langste golf! Maak een filmpje tijdens je wandeling in de Scheldevallei en stuur het ons op. Wij zetten al jullie filmpjes samen zodat iedereen mee stroomt met de langste golf deze zomer. Doe je mee?

Hoe deelnemen?

1. Ga wandelen langs de HOOGTIJ wandelroutes
2. film jouw golfbeweging
3. stuur ons jouw filmpje via Facebook messenger of via e-email (lise@rlsd.be)*
4. en maak kans op leuke prijzen!

Deelnemen kan tot en met 21 september!

*Door het insturen van jouw filmpje geef je LIFE Sparc de toestemming om het beeldmateriaal te gebruiken in het filmpje "Stroom mee met de langste golf".

Maak kans op leuke prijzen!

 

Wie weet hou jij voortaan stappen en actieve minuten bij tijdens je wandelingen in de Scheldevallei

Doe mee en maak kans op een activity tracker om voortaan je stappen en actieve tijd bij te houden tijdens je wandelingen in de Scheldevallei!

Je maakt ook kans op wandelgidsen om de streek nog beter te verkennen of streekproducten die je laten genieten van al het lekkers uit de streek!